Vår butik

Tanken är att det skall finnas något för alla
Värd ett besök

Vackra varor i gårdsmiljö

Som utgångspunkt letar jag, IngMarie, efter udda intressanta föremål, allt från 1700, 1800, 1900 och 2000 talet. Mitt ledmotiv är ordning och reda.  Tanken är att det skall finnas något för alla.

Många av sakerna har en historia som följer med köparen hem. Jag bidrar gärna med tips och idéer för nya användningsområden av tingen, då det för oss är viktigt att tänka på återbruk. Vi slår in vackra paket om det så önskas. Mitt mål är att kunden ska få optimal service i en härlig gårdsmiljö.

Många använder möjligheten att handla på vår Instagram sida där kan du som kund ställa frågor om varor, reservera dem mot senare avhämtning eller be om att få skickat med post (alltid till självkostnadspris). Varan betalas innan leverans med Swish och för dem från utlandet fungerar banköverföring. Detta är väldigt populärt och fungerar utmärkt!

Det är mitt medvetna val att inte köpa in nya produkter, då vi lever i en tid med ögon på hållbarhet och återvinning. Här kan vi alla hjälpas åt. Att väcka nytt liv och syfte för saker som någon inte vill ha, eller som bara inte får plats längre, skapar en underbar känsla. Vem vet kanske blir dit köp det finaste i just ditt hem!

Lycka till att hitta just ditt fynd!

Färlövs Prästgårds butik är alltid öppet efter avtal – ring: 070-518 67 66

Fasta öppettider:
Torsdagar 12-17
Lördagar & Söndager 11-14